Krasniqi: Edhe në vitin 2023, PDK do të jap kontributin e saj në të gjitha proceset me rëndësi kombëtare e shtetërore

Kreu i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi ka thënë se, reformat brenda partisë, vendimet dhe qëndrimet në raport me…

Mbledhja e jashtëzakonshme e FBK, këto janë vendimet e bordit

Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) ka mbajtur sot një mbledhje të jashtëzakonshme në të cilën shqyrtoi situatën aktuale të…

Mbrehni aftësinë për të marrë vendime përmes këtyre hapave

Aftësia për vendimmarrje është njëra prej aftësive që po vazhdon të kërkohet shumë në vendet e punës. Zakonisht fitohet me…