Konkurs pune në Trip Taxi

Trip Taxi ka shpallur konkurs për vende të lira pune. Nëse je shofer, i interesuar për punë, mos prit! Kontakto…

​10 mënyra si të fitoni më shumë respekt në vendin e punës

Nëse fitoni respekt në vendin e punës do të keni më shumë vetëbesim dhe do të avanconi në karrierë. Respekti…

Si të mbijetoni në një vend pune që nuk funksionon si duhet

Vendet e punës të cilat nuk funksionojnë në mënyrë normale mund të jenë deri diku qesharake, kur tregoni ndonjë ngjarje…

​Lëndohet rëndë në vendin e punës, vdes punëtori në Novobërdë

Një person ka ndërruar jetë, pas lëndimeve të rënda që ka marrë në vendin e tij të punës në Novobërdë.…

RrGK fillon fushatën kundër ngacmimeve seksuale në vendin e punës

Sot, me 18 tetor, Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) në partneritet me Agjencinë për Barazi Gjinore (ABGj) dhe me…