Kuvendi shqyrton sot vendimin e Qeverisë për vazhdimin e masave emergjente për energjinë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen sot në seancë plenare. Seanca pritet të fillojë në ora 10:00 e…

​Nis vazhdimi i seancës plenare

Ka nisur vazhdimi i seancës plenare ku pritet të shqyrtohen 9 pika të rendit të ditës, ndër to edhe shqyrtimi…

​Kuvendi sot vazhdon seancën plenare

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë vazhdimin e seancës plenare. Seanca e re e mbajtur të mërkuren kishte filluar…

Vlerësohet i dëmshëm për Kosovën vazhdimi i status quo-së për dialogun Prishtinë-Beograd

Vazhdimi i status quo-së në dialogun Kosovë-Serbi është i dëmshëm për Kosovën dhe mungesa e një marrëveshje finale po e…