Rritet qarkullimi i bizneseve, ka trend pozitiv në mbledhjen e tatimeve

Këtë vit Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka tejkaluar planifikimin e të hyrave nga tatimet, por edhe qarkullimi i bizneseve…

Masat e reja shtrënguese pritet të ndikojnë në rënien e të hyrave buxhetore nga Dogana dhe ATK-ja

Masat e reja shtrënguese të vendosura nga Qeveria e Kosovës për parandalimin e përhapjes së pandemisë Covid-19, të cilat kufizojnë…
error: