Pakoja e ringjalljes ekonomike, mbi 200 biznese kërkojnë kompensim për mbi 600 punëtorë

Mbi 200 biznese deri tash kanë aplikuar në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK) për rreth 700 punëtorë për të përfituar…

Qarkullimi i bizneseve sivjet më i mirë krahasuar me 2020 ku pati 1.2 miliardë euro rënie

Bizneset afatin e fundit për deklarimin dhe pagesën e tatimeve, si dhe deklarimin e pasqyrave financiare e kanë edhe dy…
error: