Daka: Boll më Sami, nuk janë në rregull këto sjellje! Pas përplasjeve mbyllet mbledhja e KQZ-së

Me përplasje të ashpra edhe sot është zhvilluar mbledhja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Shkak i kësaj përplasjeje ishte reagimi…

​Kurteshi imiton Dakën dhe e quan injorante

Mbledhjet e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve tashmë shpesh shoqërohen me debate të ashpra, sidomos me kryetares së KQZ-së Valdete Daka…

KQZ: Deri në ora 15:00, votuan 32.32 për qind të votuesve potencialë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur se 32.32 për qind e qytetarëve të Kosovës kanë shfrytëzuar të drejtën…

KQZ: Deri në ora 15:00, dalja e votuesve 32.32 për qind

32.32 për qind e qytetarëve të Kosovës kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre të votimit deri në orën 15:00 të…

KQZ: Deri në orën 11:00 kanë votuar 8.30 për qind e votuesve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur se deri në orën 11:00 kanë votuar 8.3 përqind e votuesve, apo…

Daka: Subjektet politike të respektojnë ligjin për zgjedhjet

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka ka realizuar të drejtën e saj kushtetuese për të votuar në…

Hapen qendrat e votimit, voton Valdete Daka

Ka filluar procesi i votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. Votën e parë e ka hedhur kryetarja e…

Kurteshi e Daka përplasen në KQZ: ‘Koka e krimit’ dhe seriali ‘Kasandra’

Edhe një mbledhje tjetër e komisionit ka vazhduar me përplasje mes anëtarëve të Lëvizjes Vetëvendosje dhe kryesueses së Komisionit Qendror…

Përfaqësuesit e VV në KQZ akuzojnë Dakën për humbje kredibiliteti, mbyllet mbledhja me mospajtime

Mbledhja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) ka përfunduar sërish me mospajtime ndërmjet anëtarëve të këtij institucioni. Anëtari i KQZ-së…