ShSKUK-ja pa punëtorë të rinj që nga 2019-a

Për herë të fundit si drejtor i ShSKUK-së, Valbon Krasniqi ka raportuar para anëtarëve të Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave…

Bordi Drejtues i ShKUK-së miratoi dorëheqjen e Valbon Krasniqit

Në një komunikatë për media Bordi Drejtues i SHKUK-së njofton se ka miratuar dorëheqjen e Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit…

​Krasniqi: Jemi në pritje të vlerësimit përfundimtar për dëmet e aparaturës së radioterapisë

Drejtori i Shërbimi Spitalor Klinik Universitar të Kosovë, Valbon Krasniqi ka thënë se aktualisht janë në pritje të një vlerësimi…

​Rritja e rasteve me COVID, Krasniqi dhe drejtorët e spitaleve kërkojnë të rritet stafi i infermierëve

Drejtori i ShSKUK-së, Valbon Krasniqi, sot ka takuar  drejtorët e Spitaleve të Përgjithshme, me të cilët ka diskutuar për kapacitetet…

​Krasniqi: Sot do të kërkojmë shtimin e numrit të infermierëve për menaxhimin e pandemisë

Pas takimit që zhvilloi drejtori i ShSKUK-së, Valbon Krasniqi me drejtorët e Spitaleve të Përgjithshme tha se qëllimi i këtij…

Pulmologjia në kushte të rëndë, s’ka mjete për ndërtimin e objektit

Klinika e Pulmologjisë në QKUK ka mungesë të hapësirave si për pacientë ashtu edhe për vet stafin mjekësor me qëllim…

Krasniqi: Nevojë imediate që të lejohet rritja e numrit të të punësuarve në ShSKUK

Për Shërbimin Spitalor Klinik Universitar të Kosovës është imediate vazhdimi i kontratave të punës për infermierët e angazhuar në menaxhim…

Rreth 1 mijë pacientë vuajnë nga skleroza multiple në Kosovë

Në Kosovë mendohet se rreth 1 mijë pacientë vuajnë nga skleroza multiple, ndërsa në Klinikën e Neurologjisë janë të regjistruar…

​Përurohet reparti i rinovuar i Kirurgjisë në Spitalin e Prizrenit

Është përuruar sot reparti i rinovuar i Kirurgjisë në Spitalin e Prizrenit, me mbështetjen e Qeverisë së Luksemburgut. Si rrjedhojë…