Keqinformimi ndikoi në vaksinimin mes komuniteteve pakicë në Kosovë

Numër i madh i qytetarëve të komuniteteve rom, ashkalinj e egjiptian nuk janë imunizuar kundër COVID-19, si shkak i keqinformimit…

COVID-19, lejohet vaksinimi me dozën e katërt për personat mbi 50 vjeç

Ministri i Shëndetësisë Rifat Latifi ka miratuar rekomandimin e Komitetit për imunizimin e popullatës me vaksinën kundër COVID-19, sipas të…

440 raste aktive me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka njoftuar se prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës…

484 raste aktive me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka njoftuar se prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës…

Në stok mbi 800 mijë vaksina anti-COVID, apelohet për vaksinim

Anëtarët e Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Ditën  Botërore të Shëndetësisë, kanë vizituar Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik…

654 raste aktive me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, në raportin e fundit ka njoftuar se janë dhënë 237 doza të vaksinës…

31 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka njoftuar se në 24 orët…

656 raste aktive me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës në raportin e fundit ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë…

Gjermania ngadalëson vaksinimin në prag të ndryshimit të politikës për koronavirusin

Ritmi i fushatës së vaksinimit kundër koronavirusit në Gjermani vazhdon të ngadalësohet ndjeshëm, një ditë pasi një ligj zbaton heqjen…

36 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, njofton se në 24 orët e…