​Tre të vdekur nga COVID-19 në Kosovë

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 1 mijë e 853 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa tre persona…

​Dy të vdekur nga COVID-19

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 1 mijë e 440 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa dy persona…

BE: Vaksinat e reja do të jenë më efektive se ato aktuale

Drejtori i Administratës Evropiane të Përgatitjes dhe Reagimit ndaj Emergjencave Shëndetësore (HERA), Pierre Delsaux ka thënë se vaksinat kundër COVID-19…

Një i vdekur dhe 763 raste të reja me koronavirus

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 763 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa një person ka vdekur si…

​Mbi 400 raste të reja me COVID-19

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 407 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, dhe nuk është shënuar asnjë rast…

​Mbi 200 raste të reja me COVID-19

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 258 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, dhe nuk është shënuar asnjë rast…

​Mbi 1 mijë e 500 raste aktive me COVID

Aktualisht janë 1 mijë e 521 raste aktive me COVID-19. Në 24-orëshin e fundit 341 qytetarë kanë rezultuar pozitivë me…

1244 raste aktive me COVID, 25 pacientë në spital

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në dy javët e fundit (20 qershor-5 korrik 2022), si pasojë e regjistrimit të…

Mbi 1 mijë raste aktive me COVID

Aktualisht janë 1 mijë e 12 raste aktive me COVID-19. Në 24-orëshin e fundit 164 qytetarë kanë rezultuar pozitivë me…

​15 raste të reja me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 15 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast…