​Dollenberg: Doza e katërt e vaksinës anti-COVID mund të parandalojë ndonjë valë të re

Ministria e Shëndetësisë ka paralajmëruar se shumë shpejt në Kosovë do të nisë aplikimi i dozës së katërt të vaksinës…

Nënvariantet e reja Omicron janë rezistuese ndaj vaksinave

Nënvariantet Omicron BA.4 dhe BA.5 shmangin antitrupat si te njerëzit që kanë pasur një infeksion të mëparshëm me COVID-19 ashtu…

Zhvilloi vaksinën e parë kundër polios, ky ishte heroi ndërkombëtar

Më 23 qershor 1995, në moshën 81-vjeçare vdiq Jonas Salk, i cili zhvilloi vaksinën e parë kundër polios. Në vitin…

A shkaktojnë vaksinat mRNA mungesë menstruacionesh?

Rregullatori Evropian i Barnave njoftoi se të dhënat e disponueshme sugjerojnë se vaksinat mRNA kundër COVID-19 nuk shkaktojnë mungesa menstruale.…

14 raste të reja me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 14 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast…

Mbi 140 mijë vaksina antiCOVID-19 arritën këtë javë në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë e Shqipërisë ka bërë ët ditur se gjatë kësaj jave në Shqipëri kanë arritur 140 mijë e…

​Mbi 20 raste të reja me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 21 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast…

Rritje e lehtë e rasteve të reja me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 16 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast…

​13 raste të reja me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar 13 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast…