Mbërrin dërgesa e dytë e UNICEF-it me furnizime për luftimin e  COVID-19 në Kosovë

Sot ka mbërritur në Prishtinë dërgesa e dytë me furnizime e UNICEF-it që përfshin 1.5 ton pajisje profesionale mbrojtëse, 8.900…

Kosova pranon mantele kirurgjike nga UNICEF

Në Kosovë ka arritur dërgesa e dytë e UNICF-it me furnizime vitale për të mbështetur reagimin ndaj Covid-19. Kosova u…

Pajisjet mbrojtëse për punëtorët shëndetësorë të siguruara nga UNICEF-i mbërrijnë në Kosovë

Pajisjet profesionale mbrojtëse dhe mjekësore të siguruara nga UNICEF-i, kanë arritur në Prishtinë, si pjesë e mbështetjes për sistemin shëndetësor…

UNICEF: Si të mbroni veten dhe fëmijët tuaj nga koronavirusi?

Zyra e UNICEF-it në Kosovë, ka dhënë disa këshilla për prindërit përkitazi me hapat që duhet ndjekur për mbrojtjen nga…

​UNICEF: Tre milionë persona kanë nevojë për ndihmë urgjente

Rreth tre milionë persona në Nigeri kanë nevojë për ndihmë humanitare, njoftoi sot UNICEF. Fondi i Fëmijëve i Kombeve të Bashkuara bëri gjithashtu thirrje…

UNICEF dërgon veshje mbrojtëse në Kinë

Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët (UNICEF) njoftoi sot se ka dërguar 6 tonë ndihma në Kinë, përfshirë maska…

Maxim Vengerov do të dirigjojë Filharmoninë e Kosovës

Filharmonia e Kosovës prezanton koncertin e parë në serinë e koncerteve në shënim të 20-vjetorit të themelimit. Në koncertin e…