UNICEF-i i jep donacion IKSHPK-së pajisje për testimin e cilësisë së ujit të pijshëm

Zyra e UNICEF-it në Kosovë ia ka dorëzuar sot Institutit Kosovar të Shëndetësisë Publike (IKShP), dhjetë (10) sete të pakove…

Selimi: Mbetemi të koordinuar me UNICEF për përmirësimin e kuadrit ligjor për të drejtat e fëmijëve

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, sot ka pritur në takim shefin e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Murat Sahin. Ministri…

UNICEF-i në Kosovë e forcon reagimin ndaj COVID-19 me mbështetjen e  Japonisë

Zyra e UNICEF në Prishtinë dhe Qeveria e Japonisë kanë lidhur partneritet për ta përkrahur popullin e Kosovës gjatë pandemisë…

​300 bimë që simbolizojnë viktimat e vetëvrasjeve

Linja e Jetës javën e kaluar ka shënuar muajin e ndërgjegjësimit të shëndetit mendor me kampanjën këtupërty, e financuar nga…

UNICEF ndihmon Malishevën me mjete higjienike

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Malishevë, ka pranuar sot një donacion nga UNICEF-i, me masa mbrojtëse për luftimin dhe…

UNICEF: 19 milionë fëmijë në mesin e të zhvendosurve më 2019

Agjencia për Fëmijë e Kombeve të Bashkuara, UNICEF, tha se 46 milionë njerëz, në mesin e tyre 19 milionë fëmijë,…

Arrin në Prishtinë dërgesa e tretë e UNICEF-it me furnizime kundër COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka pranuar sot dërgesën e tretë me pajisje mbrojtëse personale për t’i mbështetur punonjësit e vijës së…

Mbërrin dërgesa e dytë e UNICEF-it me furnizime për luftimin e  COVID-19 në Kosovë

Sot ka mbërritur në Prishtinë dërgesa e dytë me furnizime e UNICEF-it që përfshin 1.5 ton pajisje profesionale mbrojtëse, 8.900…

Kosova pranon mantele kirurgjike nga UNICEF

Në Kosovë ka arritur dërgesa e dytë e UNICF-it me furnizime vitale për të mbështetur reagimin ndaj Covid-19. Kosova u…

Pajisjet mbrojtëse për punëtorët shëndetësorë të siguruara nga UNICEF-i mbërrijnë në Kosovë

Pajisjet profesionale mbrojtëse dhe mjekësore të siguruara nga UNICEF-i, kanë arritur në Prishtinë, si pjesë e mbështetjes për sistemin shëndetësor…