Kurti takohet me shefen e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Nona Zicherman

Kryeministri Albin Kurti, priti sot në takim njoftues Nona Zicherman, shefe e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë. Në takimin e…

Vaksinimi i shtatzënave dhe nënave gjidhënëse rrit imunitetin e fëmijëve

Vaksinat kundër COVID-19 që administrohen në Kosovës qoftë Pfizer apo edhe AstraZenenca janë shumë të sigurta, prandaj gratë shtatzëna apo…

Të rinjve iu mundësohet punë praktike

40 të rinjve do të kenë mundësi të bëjnë praktikë tremujore në 14 biznese të cilët kanë përfituar nga skemat…

UNICEF: 300 000 fëmijë të zhvendosur nga Afganistani

Organizata humanitare për mbrojtjen e fëmijëve, UNICEF, vlerëson se 300 000 fëmijë janë të detyruar të lënë shtëpitë e tyre,…

UNICEF dhe USAID në Kosovë synojnë vaksinimin e të gjithë qytetarëve të Kosovës

UNICEF dhe USAID në Kosovë kanë nënshkruar të hënën marrëveshje bashkëpunimi për një program në mbështetje të përpjekjeve për komunikim…

​Mbi 70% e fëmijëve kanë përjetuar dhunë fizike ose psikologjike

Në gjendje jo të mirë po i gjen edhe ky 1 Qershor fëmijët në Kosovë. Mbi 70 përqind e fëmijëve…

Komuna e Gjilanit, UNICEF dhe ambasada e Austrisë me grante për të rinjtë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në takimin online me ambasadorin e Austrisë në Kosovë, Christoph Weidinger, drejtorin e…

UNICEF u bën thirrje vendeve të pasura të dhurojnë vaksina

Agjencia për Fëmijë e Kombeve të Bashkuara UNICEF ka kërkuar nga Grupi i shtatë vendeve më të industrializuara të botës,…