Latifi dhe Zicherman me marrëveshjen për vizitat mjekësore në shtëpi

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi dhe shefja e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Nona Zicherman nënshkruan sot marrëveshjen e bashkëpunimit…

​Dita Botërore Kundër Skllavërisë

Sot është Dita Botërore për zhdukjen e Skllavërisë, e cila ka për qëllim të tërheqë vëmendjen kundër formave moderne të…

Kurti: Fëmijët janë qytetarët më të cenueshëm në Kosovë

Kosova numëron mbi 30 përqind të popullsisë së mitur, e kjo kategori po karakterizohet më e cenueshmja. Në ditën Botërore…

Kurti takohet me shefen e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Nona Zicherman

Kryeministri Albin Kurti, priti sot në takim njoftues Nona Zicherman, shefe e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë. Në takimin e…

Vaksinimi i shtatzënave dhe nënave gjidhënëse rrit imunitetin e fëmijëve

Vaksinat kundër COVID-19 që administrohen në Kosovës qoftë Pfizer apo edhe AstraZenenca janë shumë të sigurta, prandaj gratë shtatzëna apo…

Të rinjve iu mundësohet punë praktike

40 të rinjve do të kenë mundësi të bëjnë praktikë tremujore në 14 biznese të cilët kanë përfituar nga skemat…

UNICEF: 300 000 fëmijë të zhvendosur nga Afganistani

Organizata humanitare për mbrojtjen e fëmijëve, UNICEF, vlerëson se 300 000 fëmijë janë të detyruar të lënë shtëpitë e tyre,…
error: