Komuna e Shtimes mbetet pa furnizim me ujë të pijes

KRU Prishtina ka njoftuar se për shkak të një defekti në gypin kryesor, pa furnizim me ujë të pijes mbeten…

KRU Prishtina njofton vendet me reduktime të ujit

Për shkak të mosfunksionimit të fabrikës së përpunimit të ujit Shkabaj si pasojë e turbullirës në liqenin e Ujmanit, në…

Qytetarët e Fushë Kosovës do të përballen me reduktime të ujit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton se pas ngritjes së turbullirës së ujit në liqenin e Ujmanit, kjo kompani është…

Humbjet e ujit, ndëshkohen KRU “Hidrodrini” Pejë dhe “Hidroregjioni” Prizren

Autoriteti Rregullator për Shërbimet e Ujit ka ndërmarrë veprime ndëshkuese ndaj Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Hidrodrini” në Pejë dhe “Hidroregjioni”…

Uji i pijshëm në zonat e furnizuara nga Liqeni i Badocit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se bazuar në rezultatet laboratorike, uji në zonat e furnizuara nga Liqeni i…

Tri simptoma që shkaktohen nga pirja e ujit të fortë

Uji i fortë mund të mos duket si problem në fillim, veçanërisht pasi është një dukuri normale në pjesë të…

Gargara me ujë të kripur mund të largojë Covid-in, sugjeron studimi i ri

Shpëlarja e gojës me ujë të kripur kur keni Covid mund të zvogëlojë mundësinë tuaj për të përfunduar në spital.…

Dëmtohet gypi, këto janë lagjet në kryeqytet që do të mbeten pa ujë

KRU “Prishtina” ka njoftuar se për shkak të dëmtimit të një gypi të ujit në lagjen 038, disa lagje do…

​Rama: Së shpejti qytetarët mund ta përdorin për pije ujin nga Badovci

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka bërë të ditur se është përmirësuar cilësia e ujit të Liqenit të…

IKSHPK: Mangani ende i pranishëm në ujin e Liqenit të Badovcit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKSHPK) bën të ditur se pavarësisht rënies së vlerës së manganit në ujin e Liqenit…