Zvicra mbështet Kosovën me 86 milionë euro

Zvicra ka ndarë 86 milionë euro për Kosovën me qëllim të mbështetjes së projekteve të ekonomisë dhe zhvillimit të demokracisë.…

Lipjani pa ujë të pijshëm

KRU Prishtina njofton se për shkak të ndërprerjes së planifikuar energjetike nga ana e KEDS-it, sot do të ketë ndërprerje…

​“Hidrodrini”: Nuk ka tregues që uji i pijshëm është shkaktari i helmimit të qytetarëve të Deçanit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidrodrini” pas takimit që pati të premten me përfaqësues të institucioneve shtetërore e shëndetësore, thotë edhe…

ASK: Ka ulje të furnizimit me ujë

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar statistikat afatshkurtra të industrisë, duke paraqitur indeksin e vëllimit industrial për tremujorin…

IKSHPK: Cilësia e ujit në rajonin e Prishtinës, brenda standardeve të parapara

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, njofton se reshjet e fundit të shiut nuk kanë ndikuar në cilësinë e ujit të…

BB-ja financon projektin 25.1 milionë euro për furnizim me ujë të pijshëm nga Morava e Binçës

Bordi i Drejtorëve të Bankës Botërore në Washington D.C. ka aprovuar Programin Zhvillimi dhe shfrytëzimi i mundësive për sigurinë e…