​Tahiri përuron rrjetin e ujësjellësit në fshatin Brusnik, përfitojnë 105 shtëpi

Komuna e Vushtrrisë ka përuruar sot rrjetin e ujësjellësit në fshatin Brusnik, ku përfitues të këtij projekti janë 105 shtëpi…

Digjet një kabllo e rrymës, një pjesë e Fushë Kosovës mbetet pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, njofton se nga hedhja dhe pastaj djegia e mbeturinave te ura e lumit Drenica është…

IKSHPK: Cilësia e ujit nga liqenet brenda standardeve të parapara

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, njofton se bazuar në rezultatet nga matjet e kryera deri më tani cilësia e ujit…

KRU “Prishtina” paralajmëron ndërprerje të ujit në disa lagje të kryeqytetit

Disa lagje në Prishtinë mund të mbesin pa ujë si pasojë e shpërthimit të një gypi të Badocit. Këtë lajm…

Vazhdim i rehabilitimit të puseve në fshatin Vragoli

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “ Prishtina ”, ka njoftuar për punime teknike, konkretisht vazhdimin e punimeve në rehabilitimin e puseve…

Në disa lagje të kryeqytetit sot do të ketë reduktime të ujit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton për disa punime teknike të domosdoshme dhe si pasojë disa nga lagjet e kryeqytetit…

Në disa lagje të kryeqytetit nesër do të ketë reduktime të ujit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton për disa punime teknike të domosdoshme dhe si pasojë disa nga lagjet e kryeqytetit…

Një pjesë e Prishtinës nesër pa ujë

KRU “Prishtina” njofton se gjatë ditës së nesërme do të zhvillohen disa punime teknike, në kuadër të përmirësimit të vazhdueshëm…

Një pjesë e Prishtinës nesër pa ujë

KRU “Prishtina” njofton se gjatë ditës së nesërme, do të realizohen disa punime teknike. Bëhet fjalë për punime në ndërrimin…

Gjashtë fshatra të Skenderajt furnizohen me ujë të pijshëm

Është bërë përurimi i përfundimit të punimeve për ndërtimin e ujësjellësit në 6 fshatra të komunës së Skenderajt. Ceremonia e…