Disa lagje të Fushë Kosovës mbesin pa ujë

Disa lagje të Fushë Kosovës që nga orët e hershme të mëngjesit të së premtes kanë mbetur pa ujë. Kjo…

Pronarët e tokave të fshatit Uglar të Gjilanit i japin mbështetje Impiantit të Ujërave të Zeza

Organizuar nga Komuna e Gjilanit, respektivisht nga Drejtoria Komunale për Kadastër, Gjeodezi dhe Pronë, sot, është mbajtur dëgjim publik me…