UBT rankohet në mesin e top 100 universiteteve më të mira në botë për Impakt Real – WURI 2021

UBT ka arritur një sukses tjetër të jashtëzakonshëm ndërkombëtar duke u renditur në mesin e 100 universiteteve më të mira…

UBT vjen me modelin e ri Classroom 3.0 të shkollave të mesme profesionale të profilit të mjekësisë

Institucioni më i madh i arsimit të lartë në vend – UBT ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme, me…

UBT pjesë e rrjetit të universiteteve që kanë nënshkruar dokumentin Magna Charta Universitatum

Institucioni lider i arsimit të lartë në vend – UBT, nga sot është bërë pjesë e rrjetit të universiteteve që…

UBT arrin nivelin më të lartë në Positive Impact Rating Edition 2021

UBT u vlerësua për ndikimin shoqëror dhe arritjet e qëndrueshmërisë pas publikimit të rezultateve nga Positive Impact Rating – PIR në Forumin…

UBT hap zyrtarisht regjistrimet për “Global UBT Fest 2021”

Festivali më i madh akademik i dijes në Evropë, “Global UBT Fest 2021” po vjen edhe këtë verë, me shumë…

UBT dhe University of Cambridge sjellin në Kosovë qendrën e parë të politikave publike – Public Policy Simulation Lab

Institucioni më i madh i arsimit të lartë në vend UBT, në bashkëpunim me University of Cambridge, po sjellin në…

Rektori Hajrizi prezanton modelin teknologjik dhe inovativ të UBT-së në Bullgari

Rektori i UBT-së, prof.dr. Edmond Hajrizi, ka prezantuar para rektorëve të universiteteve të Ballkanit modelin e UBT-së, në kuadër të…

UBT nderohet me çmimin “Best Innovative Education 2021” nga Annual Balkan Business Awards në Sofje të Bullgarisë

UBT ka arritur një sukses tjetër jashtëzakonisht të rëndësishëm në arenën ndërkombëtare. Si institucion lider në rajon për teknologji dhe…

UBT mes institucioneve më të mira në botë për impaktin në zhvillimin e qëndrueshëm

Revista prestigjioze globale, Times Higher Education, ka publikuar renditjen globale të universiteteve bazuar në impaktin e tyre për zhvillimin e…

UBT anëtarësohet në “European University Association”

UBT është bërë pjesë e “European University Association” (EUA), kështu duke fuqizuar edhe më shumë ndërkombëtarizimin e Kosovës jashtë vendit.…