Fantastike! Armotion pasuron platformën me 23 kanale të reja!

Lajmi senzacional i muajit vjen për të gjithë abonentët e platformës më të pasur në vend Artmotion! Përplot 23 kanale…

Ju duhet ta bëni këtë nëse shikoni TV para gjumit

Shikimi i televizionit para gjumit nuk është i mirë për gjumë cilësor, pasi aktivizon trurin tuaj duke e bërë më…

Për 6 Muaj e gjithë Kujtesa për ty!

Për 6 Muaj e gjithë Kujtesa për ty! Që i bjen diku rreth 180 ditë je rehat me TV dhe…

Qëndrimi ulur shkakton sëmundjen vdekjeprurëse

Kalimi i orëve para ekranit televiziv ju ndihmon të ndiheni mirë, por kjo përkeqëson enët e gjakut. Studiuesit kanë zbuluar…
error: