Sulmohet ekipi i RTV Dukagjinit, AGK e dënon rastin

Një ekip i RTV Dukagjinit, i pëbërë nga gazetari Liridon Llozani dhe kameramani Diamant Maxharraj janë sulmuar fizkisht sot derisa…

Këta janë librat që lexuan fëmijët gjatë verës

Kureshtja për të zhvilluar imagjinatën, për të ditur më shumë për botën dhe gjithcka që na rrethon bëri që Danina,…

Egzoni, talenti i ri në futboll

Ky është Egzon Ajazi, është 13-vjeçar dhe pasioni i tij më I madh është futbolli. Egzoni ushtron në shkollën e…