4 viktima dhe mbi 180 të lënduar nga zjarret në Turqi, evakuohen turistët

I gjithë jugu i Turqisë është përfshirë gjatë 48 orëve të fundit nga zjarre të mëdha, duke rrezikuar seriozisht sezonin…