Shuhet zjarri mbi tunelin e Kalimashit

Zjarri në faqen e malit mbi tunelin e Kalimashit është shuar dhe situata po monitorohet nga forcat zjarrfikëse të Bashkisë…

Hapet i gjithë tuneli i Skërficës në rrugën Kardhiq-Delvinë

Tuneli i Skërficës me gjatësi 1316 metra është një nyje lidhëse e rrugës strategjike Kardhiq-Delvinë, për zhvillimin e turizmit në…

Rama publikon pamje të tunelit përgjatë rrugës Delvinë-Kardhiq

Në tunelin Skarficës përgjatë rrugës së re Delvinë-Kardhiq janë duke vijuar punimet. Nga punimet që po bëhen aty, ka publikuar…

Prishtina bëhet me tunel dezinfektues

Në oborrin e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë është vendosur tuneli dezinfektues, ku qytetarët do të kalojnë para…