Asnjëherë mos i hidhni këto gjëra në tualet – do t’ju kushtojnë shtrenjtë

Tualeti mesatar mund të ‘përpunojë’ shumë mbetje natyrale dhe letra higjienike, por nuk është i dizajnuar për gjëra të tjera.…

Pesë sendet më të pista në shtëpi kanë më shumë baktere se një tualet

Disa sende në shtëpinë tonë përdoren shumë shpesh, si peshqirët, dhe për këtë arsye përmbajnë shumë më tepër baktere. Këto…

A e dini se çfarë do të thotë shenja femërore në tualet? Nuk është një fustan, siç mendojnë shumica

Shenja e mashkullit ka pantallona, ​​shenja e femrës është me një fustan – të paktën ne menduam kështu deri vonë,…

Shkoni në tualet natën? Shmangni shkuarjen me këto këshilla

Asgjë nuk është më e bezdisshme sesa të ngrihesh nga shtrati për të urinuar natën. Fatmirësisht, ka disa këshilla se…