Shpalosen përfundimet e nxjerra nga “Tryeza e dytë e sportit”

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës sot ka mbajtur tryezën e dytë për…

Kurti: Sportin ta kthejmë në kulturë të shoqërisë

Është përmbyllur ngjarja dy ditore “Tryeza e Sportit”, ku akterët më të lartë vendor të komunitetit sportiv, diskutuan tema të…

“Tryeza e Sportit”, akterët e sportit diskutojnë për të ardhmen e sektorit

 Me qëllim të zhvillimit të mëtejmë të sportit në Republikën e Kosovës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në bashkëpunim…