​Rimbursimi për tërheqjen e 10%-shit të Trustit nis në vitin 2023

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozim-vendimin për rimbursimin në formë të kompensimit për pjesëmarrësit të cilët i kanë tërhequr 10%…

​Trusti mban të fshehur numrin e ankesave nga qytetarët për rastin e 10%-shit

Ani pse dje ka përfunduar afati i fundit për të aplikuar për tërheqjen e 10 për qind të Trustit, ende…

Trusti kushtëzon shtetasit e huaj për tërheqjen e 10 përqind të kursimeve

Mijëra kontributdhënës në Trust me shtetësi jokosovare e që vijnë nga Shqipëria, Maqedonia Veriore apo Lugina e Preshevës mbeten të…

Trusti: Ekzekutimi i 10 përqindëshit të mjeteve nis më 23 dhjetor

Të gjithë ata që kanë aplikuar prej datës 11 deri më 17 dhjetor për tërheqjen e 10 përqindëshit në Trust,…

Trusti tregon statistikat mbi 10 përqindëshin e tërhequr nga qytetarët

Deri tani për të tërhequr paratë nga Trusti deri tani kanë aplikuar mbi 270 mijë persona. Kjo është bërë e…

​Në ora 15:00 hapet sistemi për aplikim në Trust

Sot në ora 15:00 do të hapet sistemi për të aplikuar për Fondin e Kursimeve – Trust. Aplikimi do të…

Miratohet kërkesa e Fondit të Kursimeve Pensionale për miratimin e taksave vjetore për vitin 2021

Në komisionin për Buxhet dhe Financa është miratuar kërkesa e Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për miratimin e  taksave…

Nga e premtja qytetarët mund të aplikojnë për tërheqjen e 10 për qindëshit nga Trustit

Më 11 dhjetor 2020, nga ora 15:00 do të fillojë aplikimi i qytetarëve  për të tërhequr 10 për qind të…

Kërkohet të mos kufizohet përqindja e tërheqjes së mjeteve nga Trusti

Kuvendi i Kosovës sot bën shqyrtimin e dytë të Projektligjit për rimëkëmbjen ekonomike – COVID-19. Pjesë e këtij projektligji është…

Në Trust vetëm 6 mijë punëtorë kontributdhënës janë më pak në pandemi

Nëse deri në nëntor hyn në fuqi Ligji për rimëkëmbje ekonomike që parasheh edhe tërheqjen e 10 përqind të kursimeve…