Përfundon paraqitja e provave në rastin ndaj Salih Mustafës, deklaratat përmbyllëse në shtator

Trupi Gjykues në rastin ndaj Salih Mustafës në Hagë i ka dhënë fund paraqitjes së provave dhe ka urdhëruar palët…

Gucati e Haradinaj dënohen me nga 4.5 vite burg, të pafajshëm për vetëm një pikë të aktakuzës

Trupi Gjykues në krye me Charles L. Smtih III i ka shpallur fajtor Hysni Gucatin dhe Nasim Haradinajn duke i…

Ja çfarë tha trupi gjykues gjatë vendimit për Gucatin dhe Haradinajn

Trupi gjykues ka ardhur në përfundim se Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj kanë bërë zbulimin e informacioneve të mbrojtura duke…

​Mbrojtja e Gucatit dhe Haradinajt nuk është gati të përfundojë çështjen

Mbrojtja e Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinaj nuk është gati për të mbyllur çështjen me përfundimin e dëgjimit të dëshmitarit…

Gucati flet para trupit gjykues në Hagë: Është e drejtë e imja legjitime të mbroj vlerat e kombit tim

Ish-kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (OVL-UÇK), Hysni Gucati ka thënë se ndjehet i…

Trupi gjykues pranon si prova materiale provat e dëshmitares së ZPS-së

Trupi gjykues në krye me Charles L Smith ka pranuar si prova të gjitha provat materiale të dhëna nga dëshmitarja…

Në fund të dëshmisë trupi gjykues do të marrë vendim për provat materiale të paraqitura nga dëshmitarja Pumper

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ka filluar seanca në të cilën po zhvillohet gjykimi ndaj ish krerëve të Organizatës…

​Trupi gjykues nuk ka parë asnjë dëshmi për krahun që dëshmitari thotë se i është lënduar gjatë rrahjes

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ka përfunduar marrjen ë pyetje e dëshmitarit të parë kundër Salih Mustafës i cili…