Daut Haradinaj do t’i ndërtojë tri qendra Skateboard-i në Prishtinë

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, ka pak hapësira publike për argëtim, ndërkohë që ndërtimet dhe rrugët pa trotuare kanë zënë hapësirat…