Haxhiu: Brenda ShKK-së janë lidhur kontrata dhe janë bërë transfere të paligjshme

Sot janë ndërmarrë procedurat e shkarkimit të drejtorit të përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës (ShKK), Nehat Thaçi. Për këtë…
error: