Formohet grupi punues për hartimin e projekt udhëzimit administrativ që ka të bëjë më trajtimin e kafshëve endacake

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR) ka formuar grupin punues për hartimin e projekt udhëzimit administrativ për kushtet…

​ShSKUK: 232 pacientë në trajtim nga Covid-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) trajtim mjekësor po marrin 232 pacientë, 219 janë të konfirmuar me…

Në Komunën e Prishtinës fillon takimi për përpilimin e strategjisë kornizë për trajtim të qenve endacakë

Tashmë në Komunën e Prishtinës ka filluar takimi lidhur me përpilimin e strategjisë kornizë për trajtimin e qenve endacakë. Në…

Kurti zotohet se do të hartojnë Strategjinë Kombëtare për trajtimin e qenve endacakë

Për trajtimin e qenve endacakë sot është mbajtur një tryezë ku pjesëmarrës ishte kryeministri i vendit, Albin Kurti bashkë me…

​ShSKUK: 42 pacientë me oksigjenoterapi

Në Klinikat COVID-19 në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe spitalet e përgjithshme janë në trajtim 81 pacientë me…

​Në ShSKUK janë të spitalizuar 29 pacientë si pasojë e Covid-19

Në Klinikat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe spitalet e përgjithshme janë të spitalizuar 29 pacientë si pasojë…

​Qeverisë i kërkohet që t’i trajtojë njëjtë të gjitha komunat

Realizimi i shumë projekteve të nivelit lokal pa mbështetje nga ana e nivelit qendror është thuajse i pamundur. Bazuar në…

Qeveria i reagon Haradinajt: Sivjet s’pati kërkesa për protezat e invalidëve

Zyra për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e UÇK-së i ka reaguar deputeti të Aleancës për Ardhmërinë e…

​Në ShSKUK po trajtohen 12 pacientë me Covid-19 pozitivë dhe 27 post-Covid

Në Shërbimin Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) po trajtohen 12 pacientë pozitivë me 27 post-COVID. Nga ShSKUK kanë njoftuar…

​ShSKUK: Në trajtim 10 pacientë me Covid-19 dhe 31 post-Covid-19

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se po trajtohen 10 pacientë me COVID-19 dhe 31 me postCOVID-19.…