Në ShSKUK po trajtohen 22 pacientë post- Covid

Në Shërbimin Spitalor Klinik Universitar të Kosovë (ShSKUK) po trajtohen 22 pacientë me post-COVID19. Nga 33 pacientë që po trajtohen…

66 pacientë nga COVID-19 po trajtohen në ShSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka treguar se 66 pacientë po marrin shërbime shëndetësore nga COVID-19. 21 pacientë…

ShSKUK po trajton 55 pacientë nga COVID-19

55 pacientë të infektuar me koronavirus janë duke u trajtuar në spitalet e përgjithshme dhe klinikat me COVID-19. Shërbimi Spitalor…

ShSKUK po trajton 59 pacientë të infektuar me COVID-19

Në klinikat COVID-19, të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme, trajtim po marrin 59 pacientë.  Shërbimi Spitalor…

Covid-19: ShSKUK po trajton 68 pacientë

Në Spitalet e Përgjithshme të Kosovës po trajtohen 68 pacientë me COVID-19. Shërbimi Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) ka…

Selimi: Barnatoret në Prishtinë duhet të trajtohen në mënyrë të barabartë

Kandidati për asamble komunale në Komunën e Prishtinës, Arsim Selimi thotë se barnatoret në kryeqytet duhet të trajtohen në mënyrë…

ShSKUK: Po trajtohen 165 pacientë nga COVID-19

Në spitalet e përgjithshme dhe klinikat e COVID-19 janë duke u trajtuar 165 pacientë të infektuar me koronavirus. Në raportin…

​45 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 8 në gjendje më të rëndë

Në Spitalin e Pejës janë të shtrirë 45 pacientë të infektuar me koronavirus. Nga spitali kanë treguar se 8 pacientë…

​ShSKUK: 455 pacientë po trajtohen nga COVID-19

Në spitalet e përgjithshme në Kosovë po trajtohen 455 pacientë të infektuar me COVID-19. Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës…

ShSKUK: 719 pacientë po trajtohen nga COVID-19, 603 në oksigjenoterapi

Në spitalet e Kosovës po trajtohen 719 pacientë të infektuar me koronavirus. Nga Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK)…
error: