ShSKUK: Në trajtim 10 pacientë me COVID-19 dhe 29 me post-Covid

Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) po trajtohen 10 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 29 të…

​ShSKUK: Në trajtim 29 pacientë me post-Covid-19

Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) po trajtohen më shumë pacientë me post-Covid-19, se të konfirmuar me…

​ShSKUK: Në trajtim 12 pacientë të konfirmuar me Covid-19

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK), ka njoftuar se në trajtim janë 12 pacientë të konfirmuar me COVID-19. 9…

56 fëmijë me leukemi kërkuan trajtim në Pediatri

Në Repartin e Hematoonkologjisë Pediatrike në QKUK, këtë vit janë trajtuar 56 fëmijë që vuajnë nga leukemia akute. Kjo sëmundje…

41 pacientë të infektuar me HIV marrin trajtim në repartin e Klinikës Infektive

Në vitin 2021, në Kosovë janë regjistruar 8 raste të reja me HIV infeksion, prej tyre 7 janë nga komuniteti…

​ShSKUK: Në trajtim, 38 pacientë me Covid dhe post-covid

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se 38 pacientë me COVID-19 po trajtohen me COVID-19 dhe post-covid.…

ShSKUK: 7 pacientë po trajtohen për COVID-19

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se në trajtim spitalor janë nga koronavirus janë 7 pacientë. Në…

​Dita Botërore e Vajzave

Organizata e Kombeve të Bashkuara 11 tetorin e ka përcaktuar si Ditën Ndërkombëtare të Vajzave. Kjo është vendosur për herë…

Dëshmitari: Pas maltretimeve në Zllashë, jam trajtuar nga mjekë privatë

Dëshmitari i tretë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar kundër Salih Mustafës në Hagë ka thënë se si pasojë e…

Rreth 1500 persona kërkuan trajtim për helmim në Deçan

Që nga e dita e shtune në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare “Adem Ukëhaxhaj”,  në Deçan kanë kërkuar trajtim shëndetësor…