PEDAKOS – Në mes Trajnimit dhe Eksperimentimit

Organizata Volontari nel Mondo – RTM në implementim të projektit PEDAKOS  për edukim parashkollor, krahas aktiviteteve tjera është duke vazhduar…

PEDAKOS – Material bibliografik për trajnim në edukimin e fëmijërisë së hershme

Si pjesë e projektit PEDAKOS- Aleanca për Zhvillimin e Edukimit Parashkollor për Kosovën, Presidenti i Reggio Children (RCH) ka dorëzuar…

OAK për Konventën “Suksesi është qëllimi yt”: Krenare me sukseset e pafundme të bizneseve që përfaqësojmë

Për të katërtën herë me radhë, në Kosovë është mbajtur Konventa “Suksesi është qëllimi yt”. Konventa që ka për qëllim…

​Certifikohen 15 pjesëtarë të FSK-së, të trajnuar në fushën e shëndetit mendor

Në Ministrinë e Mbrojtjes sot u mbajt ceremonia e certifikimit të 15 pjesëtarëve të FSK-së, të cilët përfunduan trajnimin në…

Të ushqehem para apo pas trajnimit ?

Ushqimi dhe aktiviteti fizik duhet të jenë gjithmonë të sinkronizuara në mënyrë të përsosur për të maksimizuar rezultatet si në…