Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Dita Ndërkombëtare e Romëve

Dita Ndërkombëtare e Romëve është një kremtim i historisë, traditave dhe kulturës rome, ashtu si edhe thirrje për përfshirje sociale.…
error: