Szunyyog: BE-ja nga viti 2007 ka dhënë 85 milionë euro për rininë në Kosovë

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog, vlerëson se çelësi i zhvillimit të të rinjve është arsimi.…

Qendrat për Punë Sociale mbështeten nga BE-ja

Ambasadori i BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, ka vizituar sot komunën e Shtimes për t’u takuar me kryetarin Qemajl Aliu…

​Kërkohet që sa më parë të krijohet strategjia për drejtësi tranzicionale, MD thotë se nuk mungon vullneti politik

Drafi i parë i Strategjisë për Drejtësi Tranzicionale deri në shtator pritet të jetë në diskutim publik, ndërsa edhe Zyra…

Aliu e Szunyog udhëtojnë me tren, BE: Të punohet për transport të qëndrueshëm hekurudhor

Kosova dhe pjesa tjetër e Ballkanit Perëndimor duhet të punojnë drejt një strategjie të përbashkët për dekarbonizimin e transportit dhe…

Mbështetja e BE-së në zhvillimin ekonomik vazhdon të jep rezultate

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog vizitën e tij në komunën e Rahovecit e përmbylli duke…

​Ambasadori i BE-së nga Krusha e Madhe: Do të vazhdojmë të mbështesim gratë në tregun e punës

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog së bashku me ambasadorë të shteteve të BE-së sot kanë…

​Szunyog flet për “incidente të sigurisë”, nuk përmend më ato ndëretnike

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog, habiti të gjithë kur pas një vizite në Vushtrri “cicëroi”…

​Kosovës i kërkohet të bëjë më shumë për mjedisin

Në një aktivitet të organizuar nga Zyra e Bashkimit Evropian dhe Komuna e Prishtinës për nder të Ditës Botërore të…

​Szunyog: Të gjithë fëmijët duhet të trajtohen në mënyrë të barabartë

“Të gjithë fëmijët, pavarësisht nga përkatësia e tyre etnike, raca, gjinia, feja, nevojat dhe aftësitë apo prejardhja sociale, duhet të…

BE-ja dhe Kosova nënshkruajnë Marrëveshjen Kornizë të Partneritetit Financiar IPA III

Bashkimi Evropian dhe Kosova kanë nënshkruar Marrëveshjen Kornizë të Partneritetit Financiar IPA III. Në një komunikatë për media bëhet e…