Lojërat Olimpike do të zhvillohen pavarësisht koronavirusit

Komiteti i organizimit të Lojërave Olimpike “Tokio 2020” siguroi sot se përhapja e koronavirusit në Japoni dhe më përgjithësisht në…

Përgatitja e Lojërave Olimpike vazhdon, pavarësisht koronavirusit

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC), shpreh bindjen se Lojërat Olimpike të Tokios do të zhvillohen sipas planifikimeve, pavarësisht anulimit të shumë…

Dumoshi uron mundësin Shala, ekipi olimpik i Kosovës do të përkrahet nga shteti

Ministrja Vlora Dumoshi ka pritur në takim drejtuesit e Federatës së Mundjes së Kosovës (FMK), të kryesuar nga Naim Muja…
error: