PDK kërkon anulimin dhe hetimin e marrëveshjes për “tiketën ngjitëse”

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) po kërkon nga qeveria e Kosovës që të anuloj marrëveshjen për “tiketë ngjitëse” prej 5…

​Aliu njofton pezullimin e “tiketës ngjitëse”, opozita kërkon dorëheqjen e tij

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka deklaruar se është pezulluar vendimi që i detyron qytetarët për…

Pezullohet marrëveshje për “tiketat ngjitëse”

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi ka treguar se kanë pezulluar marrëveshjen për “tiketat ngjitëse”. Pezullimi do të jetë deri në…

​Nushi: Përhajr Bajrami të gjithëve, përveç atyre që po dojnë me na i vjedhë ka 5 euro

Sekretari organizativ i Partisë Socialdemokrate, Nol Nushi ka uruar besimtarët myslimanë për Kurban Bajram. Por që në këtë urim ai…
error: