Therje me thikë në Vushtrri, arrestohet i dyshuari

Një person për shkaqe ende të panjohura e kishte goditur me një mjet të mprehtë viktimën mashkull kosovar i cili…

Therje me thikë në Prishtinë

Një person është arrestuar nën dyshimin se i njëjti për shkak të një mosmarrëveshje e ka sulmuar me një mjet…

Arrestohet një i dyshuar në Prishtinë, i sekuestrohen tri thika dhe dy copë fishek

Policia në Prishtinë ka arrestuar sot një person të dyshuar për “Mbajtje në pronësi kontroll ose posedim të pa autorizuar…