Themelues të UÇK-së dhe PDK-së në mbështetje të Bekim Jasharit

Themelues të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) dhe Partia Demokratike e Kosovës (PDK) janë bërë bashkë për të mbështetur Bekim…
error: