Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, trupi gjykues thotë se seancat private duhet të kërkohen vetëm kur është shumë e domosdoshme

Trupi gjykues në çështjen kundër ish krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka lëshuar urdhër mbi zhvillimin e gjykimit ku…

Urain Ismaili vizitoi ish-liderët e UÇK-së në Hagë për 28 Nëntor, Thaçin s’arriti ta takojë

Nënkryetar i Partisë Demokratike të Kosovës, Uran Ismajli, ka thënë se festën e 28 Nëntorit e ka kaloi në Hagë…

Turqia kishte ofruar garanci për mbrojtjen në liri të ish-presidentit Thaçi

Turqia është ndër shtetet e para që ka garantuar për lirimin e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, nga Haga, ka…