Shpallen rezultatet e testit të arritshmërisë për nxënësit e klasave të nënta

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka publikuar rezultatet e Testit të Arritshmërisë, të cilit i janë nënshtruar…

ETEA: Kopjimi në testin e arritshmërisë ishte në përmasa masive, MAShTI të merr masa

Organizata ETEA ka reaguar lidhur me organizimin e testit të arritshmërisë, përkatësisht shpërputhjet e raportimeve të personave përgjegjës mbi mbarëvajtjen…

Komuna e Shtimes: Procesi i Testit të Arritshmësirsë u mbajt me sukses

Nxënësit e klasave të nënta sot i’u janë nënshtruar testit të arritshmërisë. Procesi i testimit u mbajt me sukses edhe…

Mbahet testi i arritshmërisë, disa nxënës u përjashtuan për shkak të përdorimit të telefonit

Mbi 26 mijë nxënës të klasave të nënta, sot i janë nënshtruar testit të arritshmërisë. Testimi në të 155 qendrat…

Fillon testi i arrtishmërisë për nxënësit e klasave të nënta

Ka nisur testi i arritshmërisë për 26 mijë nxënësit e klasave të nënta. Testi do t’i ketë 100 pyetje dhe…

Mbi 26 mijë nxënës të klasave të nënta sot i nënshtrohen testit të arritshmërisë

Mbi 26mijë nxënës të klasave të nënta sot do t’i nënshtrohen testit të arritshmërisë. Testi do t’i ketë 100 pyetje…

Nesër mbahet Testi i Arritshmërisë

Të premten (28 maj) nxënësit e klasave të nënta do t’i nënshtrohen testit të arritshmërisë. Këtë e ka bërë të…

​Mbi 26 mijë nxënës të klasave të nënta të premten i nënshtrohen testit të arritshmërisë

Mbi 26 mijë nxënës të klasave të nënta të premten do t’i nënshtrohen testit të arritshmërisë, ku me pikët e…

Kalueshmëria në Testin e Maturës në afatin e parë është 67.44 përqind

Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM) ka bërë publike sot rezultatet e Provimit të Maturës Shtetërore 2020 (afati i parë), sipas…

Anulohet testi i arritshmërisë

Ministria e Arsimit ka marrë vendim për anulimin e testit të arritshmërisë për vitin shkollor 2019-2020. Arsye për këtë vendim…
error: