Nxënësit përgatiten për të kopjuar nesër në Provimin e Maturës (Foto)

Pas përfundimit të Testit të Arritshmërisë, nesër, 22 mijë nxënësë të klasave të 12-ta, në nivel vendi, hyjnë në Provimin…

MAShTI deklarohet për mbarëvajtjen e Testit të Arritshmërisë, evidenton probleme por edhe avancim

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka thënë se në bazë të raportit të nxjerrë nga informatat e mbledhura…

​Testi i arritshmërisë në Mitrovicë, procesi vlerësohet i rregullt

Mbi 1100 nxënës të klasave të nënta në komunën e Mitrovicës, duke përfshirë këtu edhe shkollat shqipe të komunave veriore,…

ETEA për testin e arritshmërisë: Trendi i kopjimit masiv po vazhdon edhe në këtë vit

Organizata ETEA është duke e përcjellë me shqetësim procesin e testimit të semimaturantëve, me ç’rast trendi i kopjimit masiv po…

​Testi i arritshmërisë, nxënësit ankohen për përsëritje të pyetjeve

Sot është mbajtur pjesa e parë e testit të arritshmërisë ku nxënësit që kanë përfunduar klasën e nëntë i janë…