Qeveria miraton marrëveshjen në vlerë 1.5 milionë euro për zgjerimin e rrjetit “Termokos”

Në mbledhjen e sotme të qeverisë është miratuar nisma për negocimin e marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Republikës së Kosovës dhe…

‘’Termokos’’ përmbyll sezonin ngrohës

 “Termokos” ka njoftuar se sot ka përmbyllur sezonin 2020/2021. Përmes një komunikate për media “Termokos” e ka vlerësuar këtë sezon…

Termokos vazhdon furnizimin me ngrohje

Ngrohtorja Termokos do të vazhdoj furnizimin me ngrohje. “Duke iu referuar lëvizjes së temperaturave të ditëve të fundit dhe parashikimeve…

Termokos fal borxhet për subjektet afariste që nuk u lejuan të punojnë gjatë pandemisë

Me qëllim për t’iu dalë në ndihmë bizneseve të kryeqytetit, ndërmarrja Termokos ka vendosur të falen borxhet e shërbimit të…

Termokos: Rifillon furnizimi me ngrohje në Prishtinë

Pas krijimit të mundësisë për të filluar marrjen e avullit nga TC Kosova B, tashmë NP “Termokos” ka nisur të…

Së shpejti pritet të fillojnë ngrohjet e qytetit të Prishtinës

Termokosi është detyruar të ndërpresin furnizimin me energji ngrohëse nga data 23 tetor si pasojë e rënies nga sistemi i…

​Ndërpritet furnizimi me ngrohje në Prishtinë

Ndërmarrja “Termokos” njofton konsumatorët se për shkak të rënies nga sistemi të dy blloqeve të Termocentrali Kosova B dhe pamundësisë…

KEK-u dhe Termokosi angazhohen për furnizim cilësor me ngrohje të kryeqytetit

KEK-u dhe Termokosi angazhohen për furnizim cilësor me ngrohje të kryeqytetit Tashmë në kryeqytet ka filluar ngrohja nga “Termokos”. Banorët…

“Termokos” ka filluar sot sezonin e ri ngrohës

NP “Termokos” ka njoftuar se që nga mëngjesi i ditës së sotme ka filluar furnizimi me ngrohje për afro 15…

Qytetarët kanë një javë kohë për shlyerje të borxheve ndaj Termokos-it

Termokos-i ka është në fazën përfundimtare të përgaditjeve për sezonin e ri të ngrohjes, i cili do të fillojë më…