Termokos paralajmëron përfundimin e sezonit ngrohës

Pasi që, tashmë, temperaturat e ajrit janë ngritur dhe duke u bazuar në parashikimet meteorologjike për një ngritje të mëtutjeshme…

KEK: Lëshohet në punë njësia B1

Tashmë është lëshuar në punë njësia B1 e Termocentralit “Kosova B”. Nga KEK kanë njoftuar se aktualisht në KEK janë…

Rikthehet furnizimi i rregullt me ngrohje nga “Termokos”

Në orët e hershme të mëngjesit të sotëm është rikthyer furnizimi i rregullt me ngrohje. Kështu ka njoftuar ndërmarrja “Termokos”.…

KMDLNj reagon për ndërprerjen e ngrohjes nga Termokos: Qeveria të ndërmarrë masa

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj) ka reaguar pas ndaljes së ngrohjes në kryeqytet nga…

KEK-u tregon se kur do të krijohen kushtet për furnizimin e “Termokos”-it

“Termokos” ka ndërpre furnizimin me ngrohje për konsumatorët e saj. Kjo ndërmarrje ka njoftuar se ndërprerja me ngrohje është bërë…

“Termokos”-i ndërprenë furnizimin me ngrohje

“Termokos” ka ndërpre furnizimin me ngrohje për konsumatorët e saj. Kjo ndërmarrje ka njoftuar se ndërprerja me ngrohje është bërë…

“Termokos” i gatshëm për sezonin ngrohës, alternativat tjera të papërballueshme për qytetarë

Ngrohtorja e qytetit “Termokos” është e gatshme që të nisë sezonin e ngrohjes, i cili pritet të fillojë më 15…

Qeveria miraton marrëveshjen në vlerë 1.5 milionë euro për zgjerimin e rrjetit “Termokos”

Në mbledhjen e sotme të qeverisë është miratuar nisma për negocimin e marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Republikës së Kosovës dhe…

‘’Termokos’’ përmbyll sezonin ngrohës

 “Termokos” ka njoftuar se sot ka përmbyllur sezonin 2020/2021. Përmes një komunikate për media “Termokos” e ka vlerësuar këtë sezon…

Termokos vazhdon furnizimin me ngrohje

Ngrohtorja Termokos do të vazhdoj furnizimin me ngrohje. “Duke iu referuar lëvizjes së temperaturave të ditëve të fundit dhe parashikimeve…