Për herë të parë në Kosovë fillon certifikimi për operuesit me pirunier, vinça dhe ashensor të ndërtimit

Këto module të trajnimeve për operime të ndryshme me makineri të rënda në industri, ndërtimtari, transport dhe në logjistikë, do…

Tempulli ndan 30 bursa të plota për studime

Me rastin e përvjetorit të 30-të jubilar të themelimit, Tempulli ofron 30 bursa të plota për studimet Bachelor për vitin…