​Parashikimi i motit

Sot në vendin tonë do të mbajë mot kryesisht i qetë. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, temperaturat minimale do të…

Moti sot

Sot në vendin tonë do të mbajë mot me diell dhe vranësira të shpërndara. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, temperaturat…

Parashikimi i motit

Sot në vendin tonë do të mbajë mot me vranësira dhe intervale me diell. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, temperaturat…

Parashikimi i motit

Sot në vendin tonë do të mbajë mot kryesisht i qetë dhe me vranësira të fokusuara kryesisht në relievin malor,…

Moti sot

Sot në vendin tonë pritet të mbajë mot me diell dhe vranësira të shpërndara. Temperaturat nuk do të pësojnë ndryshime…

Parashikimi i motit

Sot në vendin tonë pritet të mbajë mot me diell dhe vranësira të pakta. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, temperaturat…

Moti sot

Sot në vendin tonë pritet të mbajë mot me vranësira dhe intervale me diell. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, temperaturat…

Parashikimi i motit

Sot në vendin tonë do të mbajë mot me vranësira dhe intervale me diell. Vranësirat  gjatë ditës parashihen të sjellin…

Moti sot

Sot në vendin tonë do të mbajë mot me vranësira dhe intervale me diell. Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, vranësirat…

Moti sot

Sot (e premte) në vendin tonë parashihet të mbajë mot me diell dhe vranësira të cilat gjatë ditës vende-vende parashihen…