Pavarësisht grevës, të gjitha shërbimet do të ofrohen në Telekom

Kryetari i Sindikatës së Punëtorëve të Telekomit të Kosovës, Lamih Balaj, ka bërë të ditur se pavarësisht vendimit për t’u…

Protestuesit e Telekomit e ofendojnë Hotin (VIDEO)

Punëtorët e Telekomit të Kosovës për rreth një orë janë duke protestuar para objektit të Qeverisë së Kosovës për shkak…

Protesta e punëtorëve të Telekomit

Këshilli organizativ i protestave i FSP-PTK-së po mban protestë para Qeverisë së Kosovës.

​Punëtorët e Telekomit protestojnë sot para Qeverisë

Sindikata e Punëtorëve të Telekomit të Kosovës ka paralajmëruar për sot një protestë nga ora 13:00 para objektit të Qeverisë…

Punëtorët e Telekomit të hënën në protestë

Federata Sindikale e Pavarur e PTK-së, ka paralajmëruar protestë për shkak të bllokimit të llogarive bankare, me ç’rast mijëra punëtorë…

Hoti mohon se do t’i merren 10 milionë euro KEK-ut për Telekomin

Qeveria e Kosovës do të ndajë 1.1 milion euro për ndërmarrjen “Trepça” që të tejkalojë situatën në të cilën gjendet.…

​Punëtorët e Telekomit ende pa paga, përgatiten për protesta e greva

Edhe pse jemi në ditën e 12 të muajit nëntor, punëtorët e Telekomit ende nuk i kanë marrë pagat e…

Punëtorët e Telekomit- Hotit: Kaosin social e keni në derë

Në protestën që po mbahet nga punëtorët e Telekomit, Lamih Balaj, kryetar i Federatës Sindikale të Pavarur të Poste Telekomit…

Kuçi: Po punojmë për një marrëveshje me “Dardafon” për të zhbllokuar llogaritë e Telekomit

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, tha se llogaritë e Telekomit të Kosovës vazhdojnë të jenë të bllokuar nga…

Kuçi: Po punojmë për të zhbllokuar xhirollogaritë e Telekomit

​Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, tha se llogaritë e Telekomit të Kosovës vazhdojnë të jenë të bllokuar nga…
error: