Gjermania: Aplikacioni Telegram po shndërrohet në “medium për radikalizimin”

Një zyrtar i lartë gjerman i sigurisë deklaroi sot se agjencia e tij ka krijuar një grup pune për të…

Telegram sfidon Zoom dhe Skype

Kompania ruse Telegram do të sfidojë kompanitë amerikane Zoom dhe Skype, pasi është gati të nisë thirrjet video në grup,…