​Teatri Kombëtar i Kosovës dy muaj pa shfaqje teatrale për shkak të restaurimit të objektit

Me vendim të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Teatri Kombëtar i Kosovës që nga data 1 korrik ka mbyllur…

R e a g i m : Absurd në Teatrin Kombëtar të Kosovës

Kush është dramaturgu Harold Pinter, të cilit me 12 mars 2022 TEATRI KOMBËTAR I KOSOVËS, ia shfaq dramën e tij…