Shtatë pacientë të spitalizuar nga COVID-19

Shtatë pacientë janë të spitalizuar nga COVID-19, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës. Në njoftimin e…

​ShSKUK: 166 pacientë të spitalizuar me COVID-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK), 171 pacientë janë të spitalizuar nga COVID-19, prej tyre 166 janë…

Në ShSKUK janë të spitalizuar 216 pacientë nga Covid-19

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se janë spitalet e përgjithshme dhe klinikat COVID-19 janë të shtrirë…

​ShSKUK: Të spitalizuar 115 pacientë

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se në spitalet janë të shtirë 115 pacientë, prej tyre 94…

14 pacientë të spitalizuar me COVID pozitivë

14 pacientë me COVID-19 pozitivë po marrin shërbime shëndetësore  në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës. ShSKUK njofton se…